fbpx

Over mij – online ondernemer.

Gedreven in het behalen van online resultaat voor jouw onderneming.

‘Hé, hallo ondernemer! En welkom op mijn pagina. Mijn naam is Jordy van der Veen en ik ben social media marketeer. De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met het bouwen van social media advertenties voor diverse organisaties. Wat vier jaar geleden begon als ondernemer in de startblokken, heeft uiteindelijk geresulteerd tot een eigen social media trainingsbureau. Allemaal dankzij dé kracht van het internet! Vanuit mijn onderneming begeleid ik nu dagelijks ondernemers met het adverteren en opschalen op social media.

Hoe actief ben jij eigenlijk met social media? Heb je zin om een keer te sparren? Neem gerust contact op!’ ☕

Social media adverteren

Strategie adverteren op social media per kanaal

Facebook Adverteren

Met Facebook-advertenties laat je gepersonaliseerde content zien aan je doelgroep. Je kunt direct je doelgroep bereiken met slimme advertenties die je kunt traceren. Facebook maakt het bovendien mogelijk om op verschillende advertentiedoelstellingen in te zetten. Kies jij voor meer verkeer/conversie óf richt jij je op meer merkbewustzijn? De mogelijkheden zijn oneindig! Een mooie bonus: met Facebook Advertentiebeheer analyseer én optimaliseer je eenvoudig je eigen advertenties.

Instagram Adverteren

Instagram is een kwalitatief platform, waar je visuele en inspirerende content deelt met je doelgroep. Instagram kun je heel mooi inzetten voor branding-, traffic- en doelstellingen. Adverteren doe je vanuit een centraal dashboard. Bij het creëren van de advertenties is het belangrijk dat je de visuele content afstemt op de wensen van je doelgroep.
Adverteren via de stories van Instagram is een effectieve methode om meer conversie te krijgen naar de website.

Wat anderen zeggen

Recensies

Geert Jan

ConversieFreaks.nl

‘Jordy bouwt vanuit Leeuwarden Advertenties voor Social Media waarbij conversie niet ondergewaardeerd blijft. Hij is sterk in de opmaak en communicatie naar de doelgroep. Een fijn persoon om mee samen te werken!’

Ferdinand

InnerQi.nl

‘Ik geef trainingen op het gebied van NLP in Grou. Mijn doelgroep is in sommige gevallen érg specifiek. Jordy heeft mij gewezen op Social Media. Nu bouwt hij consistent advertenties voor mijn trainingen. Iedere maand nemen het aantal leads toe! Inmiddels heb ik een nieuwe locatie voor mijn trainingen.’

Hans Pitstra

NoordEnergie.nl

Wij werken al een tijdje met Jordy samen, hij is gedreven in het behalen van resultaat voor onze campagnes. Hij levert kwaliteit af en is zeer flexibel.

 

Ook adverteren op social media?

Praat met een Facebook specialist ?

Jordy van der Veen