fbpx

Online strategie.

Levert social media mij daadwerkelijk iets op?

Deze vraag begrijp ik goed. Maar het antwoord is ja! Eén ding stel ik graag voorop: het inzetten van social media is een methode met lage kosten en een hoog rendement. Daarbij is het wel handig om een strategie de hebben. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je advertentiebudget verloren gaat. 

Bij het ontwikkelen van je strategie ben jij de kapitein: jij bepaalt de bestemming en de koers. Een dergelijk plan is hét succes in social media adverteren.

Plan van aanpak vaststellen

Het ontwikkelen van je strategie voor social media advertenties werkt als volgt: we duiken allereerst in je aanbod voor de klant en vervolgens maken we samen een analyse van jouw bedrijf. Een marketingplan is cruciaal in deze fase! Waarom? Aan de hand van dit plan zullen we de advertenties voortdurend testen en opschalen. Ben jij er klaar voor om je eerste succesvolle advertentie in te zetten? Neem contact op!

succes in social media adverteren

Social media adverteren

Strategie adverteren op social media per kanaal

Facebook Adverteren

Met Facebook-advertenties laat je gepersonaliseerde content zien aan je doelgroep. Je kunt direct je doelgroep bereiken met slimme advertenties die je kunt traceren. Facebook maakt het bovendien mogelijk om op verschillende advertentiedoelstellingen in te zetten. Kies jij voor meer verkeer/conversie óf richt jij je op meer merkbewustzijn? De mogelijkheden zijn oneindig! Een mooie bonus: met Facebook Advertentiebeheer analyseer én optimaliseer je eenvoudig je eigen advertenties.

Instagram Adverteren

Instagram is een kwalitatief platform, waar je visuele en inspirerende content deelt met je doelgroep. Instagram kun je heel mooi inzetten voor branding-, traffic- en doelstellingen. Adverteren doe je vanuit een centraal dashboard. Bij het creëren van de advertenties is het belangrijk dat je de visuele content afstemt op de wensen van je doelgroep.
Adverteren via de stories van Instagram is een effectieve methode om meer conversie te krijgen naar de website.

Ook adverteren op social media?

Praat met een Facebook specialist

Jordy van der Veen